Udfold dig kreativt med maling i dit hjem

Farver kan lysne, glæde og inspirere i din hverdag – så hvorfor ikke inkorporere dem i din indretning? Du vil med garanti finde større inspiration i et hjem, hvor der er aktivt tænkt over farvevalget – andet end at hvid altid passer godt sammen med… hvid. Udfold dine kreative evner og kom godt i gang med dit næste indretningsprojekt, som meget vel kunne inkludere en frisk og farverig omgang maling.

Start i det små

Det kan måske virke for grænseoverskridende og overvældende at starte ud med at male vægge og loft i dit hus i nye farver. Hvis det er sådan, du har det, så start hellere i det små. Mal måske den lille skammel, du har til at stå i køkkenet, din bedstefars slidte gyngestol (som alligevel godt kunne trænge til en lille opfriskning) eller rammen på dit spejl i soveværelset. På den måde kan du gå og vænne sig til de diskrete nye farver i dit hjem og langsomt lade tanken om vildere maleprojekter vokse på dig.

Mange oplever at blive helt grebet af stemningen og slet ikke kunne få hold på malerprojekterne, når de først er gået i gang. Her er det fantastiske ved maling – man kan male over og male nyt igen og igen og igen lige så tosset, som man har lyst til.

Bliv inspireret på nettet

Se det store udvalg af maling online og lad dig inspirere til at give dit hjem nye toner. Udover at indkøbe maling i stor stil, kan du online også købe alt det nødvendige tilbehør som f.eks. pensler, malerruller og bakker. Hvis du har et større malerprojekt, som du ikke selv kan udføre, kan du også online finde et malerfirma, som kommer og udfører arbejdet for dig. Dette er en god idé, hvis du skal have malet hele rum eller facaden på dit hus.