Er du i gang med at overveje ændringer i din have til næste sommer? Kig med her

Du er måske allerede gået i gang med at finde ud af, hvad du kan gøre bedre med din have til næste sommer. Det kan være, at det er første gang i år, at du har haft din helt egen have, og så er det klart, at du ikke har tænkt supermeget over det. Men til næste år, vil du virkelig gerne have gjort noget ud af det, så du kan sidde og nyde det udenfor. Derfor er du i gang med at gøre det nogle tanker nu, så du er sikker på, at du i hvert fald får det gjort til næste sommer. Det er også et projekt, der er godt at have ordnet, fordi så kan du bare gå og glæde dig til, når solstrålerne rammer os igen.

En markise, når solen bager på os

Det kan være en god idé at få en markise, så du kan sidde under den, når solen bager, og stadig føle, at du kan nyde det gode vejr. Hvis du husker denne sommer, så har der været mange dage, hvor der har været så varmt, at det slet ikke har været til at holde ud. Til næste sommer kan du gøre dig selv den tjeneste netop at få en markise, så du kan sidde under den, og så kan du føle dig bedre beskyttet imod solen. Det er også hyggeligt med nogle havemøbler under der, og så kan du ligge og læse.

En lille pool

Det kan også være sjovt, hvis du overvejer at købe en lille pool (eller en større pool), som du kan sætte op, og så kan du blive afkølet, når vejret virkelig er varmt. Det vil børnene nok også sætte pris på, og i sidste ende kommer du også til at blive glad for det.