Skru ned for energiomkostningerne i boligen

Energiomkostningerne har været på himmelflugt, men er nu endelig ved at normalisere sig igen. Stadigt er det en god idé, både for miljøets men også for din egen økonomis skyld at begynde at spare på energiregningen derhjemme.

Udskift de gamle energislugende apparater

Med en luft til luft, og luft til vand varmepumpe kan du nemt spare på energiforbruget. Ved en hurtig søgning på ’Varmepumpe Horsens’ kan du bl.a. finde Scanheat’s luft til luft og luft til vand varmepumpe og deres brede udvalg deraf. Med en varmepumpe kan du nemlig udskifte dit gamle olie- eller gasfyr, der i den grad sluger energi og kroner. Du kan spare på energien og på regningen og køber du en god varmepumpe kan du få en, der køler om sommeren og varmer om vinteren, stadig med et mindre forbrug end de gamle apparater. En luft til luft, og luft til vand varmepumpe egner sig desuden både til sommerhuset eller din primære bolig og vælger du en luft til luft, der opvarmer via den cirkulerende luft, får du en hurtig opsætning og installation, så du kan komme i gang med at spare med det samme.

Få nye energibesparende vaner

Udover at udskifte de gamle og energislugende apparater, så kan du også erhverve dig nogle vaner. Du kan bl.a. starte din vaskemaskine og opvaskemaskine uden for energiens myldretid, som ofte er i tidsrummet mellem 17-20. Du kan derudover også tørre tøjet udenfor og skippe tørretumbleren. Og du kan også tage apparater, der ikke er i brug, ud af stikkontakten, så de ikke står og spilder strøm. Mange bække små kan gøre en stor forskel på energiforbruget, der kan gøre en stor forskel på dine fremtidige energiregninger. Og de penge du sparer på energiregningen, kan du bruge på enten nye bæredygtige produkter eller på fede oplevelser for dig og hele den dejlige familie.