Gode tips til opbevaring, håndtering og køb af batterier

Få dem til gode priser

De behøver ikke tømme din pengepung, når der købes nye. Der er flere måder at finde billige, der stadig leverer den nødvendige energi til dine elektronik. Du kan overveje at købe genopladelige, der kan bruges igen og igen for at reducere affald og spare penge på lang sigt. Batterier kan du købe online i et bredt sortiment eller i fysiske butikker. Du kan også holde øje med online tilbud for at finde gode tilbud og får dem til en god pris. Visse butikker sælger til mange forskellige elektroniske enheder.

Gør en forskel – sortering af brugte

Når de har opbrugt deres kræfter, er det fornuftigt af dig, at du tager dig tid til at tage ansvar og sortere dem korrekt. Genbrug af brugte batterier er ikke kun en miljøbevidst handling, det er også en aktiv handling for at beskytte vores planet. For at sortere dem kan du finde lokale indsamlingssteder eller opsamlingsbokse og aflever dine brugte sikkert. Ved at sortere batterierne sørger du for, at de ikke ender som skadeligt affald og i stedet kan blive genopladt til at udføre nye opladninger.

Batterier – gode tips til at opbevaring

  • Du kan bruge batteriopbevaringskasser med forskellige rum til at organisere dem efter størrelse og type. Dette gør det nemt at finde det batteri, du har brug for, når du har brug for det.

  • Det er en fordel at separere brugte og nye. Batterier, der er brugte bør holdes adskilt fra nye for at undgå forveksling og for at sikre, at du ikke bruger de brugte ved en fejltagelse.

  • Skriv batteritype og datoen, du købte dem, på hvert batteri eller batteripakke for at holde styr på, hvor gamle de er, og hvornår de skal udskiftes.

  • Opbevar dem i et tørt og køligt miljø, da varme og fugt kan påvirke batteriernes ydeevne og holdbarhed.