Flyder legetøjet på børneværelset? Få Aykasas løsning på det her

Aykasa

Er du også træt af at det roder og flyder med legetøj på børneværelset, og synes du det er svært at finde en organiseret løsning ? Tit og ofte bliver legetøjet hevet frem og ikke lagt tilbage igen, og ender i en ond spiral med at det aldrig når at få en plads, og det ender med at blive noget der tager på ens energi i hverdagen. 

De store Aykasa

Med Aykasa kasser kan du nemt få organisering i legetøj og ting på børneværelset. Der findes nemlig et hav af Aykasa kasser i forskellige størrelser og farver. De farver, gør at du altid er sikker på at kunne vælge en farve der stadig passer ind i dit hjem. 

De store kasser fra Aykasa kan med fordel bruges til at opbevare de større ting på børneværelset, såsom store bamsedyr, tæpper, puder eller andre ting der fylder meget, køb dem her: https://littlehappy.dk/aykasa. 

Mellemstore Aykasa 

De mellemstore Aykasa kasser kan bruges til at opbevare alt muligt legetøj i. Det kan være spil, tog, samleobjekter, eller andre af de legesager der altid kommer til at ligge og flyde på gulvet. Man kan med fordel vælge at købe flere Aykasa kasser, således at man kan stable dem oven på hinanden, og dermed skal man ikke grave i kasserne for at finde de ting man skal have fundet frem. 

Aykasa i skabet

Aykasa kasserne kan også bruges opbevaring i skabene på børneværelset. På den måde har man altid styr på hvor tingene ligger i skabet. Det kan være alt fra tøjskabet hvor det forskellige tøj kan flyde sammen, og ende med at ligge i store bunker, til de skabe og reoler med legetøj på. På den måde kan man samle tingene mere, og få ryddet hylderne, så det ikke ser rodet ud. Når man først har fået rodet af vejen, giver det mere overskud men de blanke overflader.  

De små detaljer

Man kan også opbevare papir og blyanter, eller malergrej i dem, så man altid kan se hvilke farver man har. Så bliver det nemmere at overskue at gå igang og man får nemmere ved at rent faktisk få brugt de ting man har i på børneværelset. 

På børneværelset er der altid perioder hvor noget legetøj bliver brugt mere end andet. Der ville det være oplagt med Aykasa kasserne, fordi de er så sindssygt smarte at de kan slåes sammen, så de ikke fylder når de ikke bliver brugt. På den måde maksimere og udnytter du altid alt den plads du kan få, da Aykasa kasserne ikke kommer til at stå unødigt i vejen. 

Fuldt udbytte af plads

Med kasser fra Aykasa er du sikker på altid at udnytte din plads fuldt ud, og på den måde skabe mere overskud i hverdagen. Når hjemmet er opryddet og pænt så kan man bedre overskue at komme hjem til det, i forhold til når det roder med for mange ting. Derfor har Aykasa valgt alt lave den løsning at man skal kunne folde dem sammen og stable dem som det passer, fordi alle skal have muligheden for at kunne organisere, så det passer ind i ens eget hjem og behov