Fælles familiehygge fra sofaen af

Hverdagen farer afsted i hurtig fart i disse efterårsmåneder, og nogle gange kan det være en ide at stoppe op, når det bliver weekend, og få tempoet lidt ned. Sofaen er et sted, hvor familien samles til hygge, og der er mange forskellige ting, man kan lave med sin familie fra sofaen af.

Tid til brætspil

Konkurrencegenet er noget mange besidder, men hvad enten det er gældende hos jer eller ej, er det altid hyggeligt at samle familien over et brætspil. Det kan være I har et skab fyldt med brætspil, men tiden bare er svær at finde til at spille dem, så kan det være det er nu de skal frem. Der findes utroligt mange forskellige brætspil fra partners, bezzerwizzer, ludo, matador osv. Hvis man har mindre børn, kan vendespil også være et hit.

Fordybning i læsning

I hverdagens stress og jag kan det være at læsning bliver tilsidesat. Men måske kan en aktivitet for hele familien være fælles læsning i sofaen. Børnene kan få en god bog, mens du kan fordybe dig i en bog, læse en netavis eller måske et blad. Dertil kan I finde nogle nødder eller lidt slik frem, eller I kan eventuelt lave nogle snacks sammen til at nyde, mens I læser og tænd noget hyggeligt belysning, for at gøre det til en god læseoplevelse.

Filmhygge

Til listen over familiehygge på sofaen hører en god film selvfølgelig også til. Og nu hvor vi går koldere tider i møde, er der ikke noget som at krybe under et tæppe og sætte en god film på. Det kan være en gammel Disney klassiker som børnene ikke har set endnu, måske en yndlings der skal genses eller er maraton som et Harry Potter maraton. Igen kan man sammen lave nogle lækre snacks som cupcakes, havregrynskugler eller skære noget frugt, som kan nyder under filmene.