Varme i stuen: Find en biopejs, der passer til jer

Hvad er bedre end at få installeret en pejs, hvor vi går de kolde efterårsdage og vintermåneder i møde? Varme, tæpper og hygge er vel næsten definitionen på denne tid af året, og en pejs kan sagtens findes i stilrent design, som passer lige til indretningen i jeres hjem. 

Hvorfor en biopejs?

Paletten af pejse er bred: Lige fra de klassiske pejse, der kræver sin private brændestabel og skorsten, til gas-, hybrid- og biopejse. En biopejs er nem at få installeret, da der ikke er behov for at installere aftræk eller montere en skorsten som ved andre typer. Derudover brænder en biopejs bioethanol, så der er ikke sod og røg, du skal rengøre efter.

En biopejs kan være et godt valg, uanset om den primært skal opfylde et behov for en varmekilde eller et æstetisk behov.

Designmulighederne er mange

Designmæssigt findes der flere modeller, størrelser og farver af biopejse. I kan tilføje en biopejs til at komplimentere jeres indretning som et æstetisk element til stuen, spisestuen eller måske på terrassen.

I kan finde lofthængte eller væghængte modeller, hvis I ikke ønsker at have den stående på jorden. Indvi f.eks. et hjørne til en frithængende, ellipseformet model, hvor varmen kan strømme fra. I kan også placere den, så den kan iagttages fra flere vinkler eller rum. Bliv inspireret, og  find jeres næste lofthængte biopejs, hvis I er til det rene design.

Der er også fritstående biopejs med et åbent design, hvor den bliver en del af stuen som et møbel mere end et ophæng. Fritstående varianter kan også komme i mindre udgaver, som f.eks. kan stilles på sofabordet.

I kan desuden vælge indbygget biopejs, hvis I ønsker at tilføje et spændende element, der kan nydes fra flere rum. De kan både fås med åben front, åben til fronten og den ene side eller åbent til tre sider.