Sådan laver du gode kups på smukke lamper

Lamper er et meget undervurderet indretningselement, som mange glemmer at tillægge en egentlig værdi, når de indretter deres hus. Men udover at den rigtig belysning i de rigtige rum er essentiel, er dine lamper også med til at sætte tonen for din indretningsstil og kan i mange tilfælde være prikken over i’et, der virkelig skaber den røde tråd i indretningen. Betyder det, at du skal investere hele din opsparing i dyrt design? Selvfølgelig ikke. Men det betyder måske, at du skal tænke i andre baner end masseproduktion og det mondæne look.

Gå på lampe udsalg

Designlamper til en god pris? – du skal da på lampe udsalg!

Hos mange både fysiske butikker og online udbydere kan du finde smukke designerlamper på tilbud. Dette kan være restpartier, udstillingsvarer, udgåede modeller og andenrangs sorteringer – som ofte har én lille fejl eller skavank, som kun designeren selv synes er betydelig, men for alle os andre bare betyder – yes, tilbud! Denne ene lille skavank (en rids, en farvefejl, en ubetydeligt bøjet lampestang) kan være det der gør, at din lampe for det helt særtegnede og unikke look, som du søger til din indretning, og som vil adskille den fra de andre lamper i samme serie. Alt dette og meget mere kan du finde på et lampeudsalg.

Genbrug – din ældste, kæreste ven

Måske endnu bedre, i hvert fald endnu billigere – tag på genbrugstur. Genbrug er ideelt for dig, som ikke går op i kendte mærker eller designs. I genbrug kan du helt sikkert finde unikke lamper, som kun du ejer – i hvert fald hvad du ved af. Derudover er priserne i genbrug altid gode, du støtter en god sag og miljøet – what is not to like?

Hvis du søger en bestemt lampe, kan du forsøge at finde den brugt i forskellige online databaser, der sælger brugte møbler.