Pladsbesparende møbler til badeværelset

Står du i en situation, hvor du skal have indrettet et badeværelse, som måske ikke er det største i verden. Det kan se ud til at være problematisk med små badeværelser, da indretningsmulighederne er små. Der findes heldigvis smarte indretningsmuligheder, som kan give mere plads på badeværelset uden at tage for meget rumplads.

Badeværelsesmøbel med vask

Måske du har svært ved at få plads til et stort skab inde på badeværelset. Så kan det være, du skulle overveje et badeværelsesmøbel med vask for på den måde at få din håndvask og skuffer i en pakkeløsning. På den måde kan du måske spare noget plads på badeværelset, da du nok alligevel ikke havde brugt pladsen under vasken. I badeværelsesmøbel med vask kan du opbevare håndklæder, toiletpapir, undertøj eller diverse produkter, som du nu måtte bruge.

Udnyt væggene

Det kan være besværligt at indrette badeværelset, hvis gulvpladsen er minimal. Nogle gange kan det hjælpe at udnytte badeværelsesvæggene for at mindske forbrugen af gulvplads. Du kan for eksempel købe nogle hylder, der kan hænge på væggen eller væggene. Hvis du vælger nogle hylder af lettere udseende, behøver det ikke se ud, som om rummet virker mindre. I hylderne kan du stille diverse ting, som du måske bruger til daglig eller måske pynte badeværelses med nogle hyggelige ting eller en plante.

Smalle skabe

Hvis du alligevel på en eller anden måde finder plads til et lille skab eller en lille reol, findes der også badeværelsesmøbler, som er lidt smallere end normalt. Disse kan være perfekte til det lille badeværelse, da dybden på disse reoler og skabe måske ikke er for stor. Med et smalt skab får du måske også et møbel med mere højde, som kan være gavnlig, da du slipper for bredde badeværelsesmøbler. En god idé kan også være at holde orden i skabene med diverse hylder eller opbevaringskasser.