Du bør gentænke måden du tænker hovedpuder på

Har du hørt om støttepuder? Hvis ikke får du her en kort introduktion. En støttepude kan både være en hovedpude eller en pude til at støtte nakken, kroppen eller benene. Det er den pude, som mange mangler, uden de selv er klar over det.

Mange slags puder – men ingen som dem her

Der findes puder til sofaen og vindueskarmen og så findes der støttepuder til sengen. Det kan være du kender det med at have en ekstra dyne, som ikke ligger oven på dig, men ligger ved siden af dig og fungerer som et krammedyr. Det er blandt andet det, en støttepude er, for der findes mange slags og en af dem er en lang U-formet pude, som er lavet til at omkranse dig og give dig noget at holde om, når du falder i søvn. Andre er specialdesignede puder til nakke, som er lavet til dem, som ikke kan sove med almindelige hovedpuder, ofte fordi de er for bløde. Igen findes der tynde puder, som kan lægges mellem benene, når man ligger på siden, så det øverste ben ligger blødt ovenpå det nederste ben.

Søvnen er vigtigere, end mange tror

Man bruger uforholdsmæssigt meget tid i sin seng. De fleste bruger minimum en tredjedel af døgnets timer i sengen, så det kan virkelig betale sig at gå op i, hvordan man ligger. Madrassen er den del mange fokuserer på at gå op i. Nogen kan lide den hård, andre kan lide den blød. Derudover skal der bare være en hovedpude og en dyne, og hvis man har brug for flere puder til støtte, køber man bare en ekstra hovedpude. Men hvis man alligevel ved, at man er typen for hvem en enkelt hovedpude ikke er nok, bør man overveje at undersøge markedet for støttepuder. Det er så vigtigt at sove godt.