Spejleguide: alt hvad du har brug for at vide om spejle med lys

Spejle er en vigtig del af vores hjem. Du behøver hverken have 1000 følgere på tiktok, eller din egen beauty guru kanal på YouTube for få gavn af et godt spejl. Til vores badeværelser, værelser og garderober har vi brug for spejle – de pynter flot i hjemmet, og samtidig vil de fleste af os gerne sørge for, at håret sidder, og make uppen er på plads, inden vi går i gang med dagen. Men der er ofte et problem. Lyset. Mange rum og lamper er nemlig ikke designet til den bedste spejloplevelse. Ofte sidder lamper i midten af rum, og lyset kommer fra loftet, hvilket gør det svært at finde ud af, om man har fået smurt sin foundation helt ud eller om hårskilningen virkelig sidder i midten. Det findes der heldigvis en løsning på.

Spejle med lys gør hverdagen nemmere

Nu kan man købe spejle, hvor lyset er monteret bagpå eller på selve spejlet. Der findes et stort udvalg af spejle med lys badeværelse, som er designet til at give den bedste spejloplevelse. Her kommer lyset hele vejen rundt om spejlet, hvilket gør, at du tydeligt kan se dig selv, og samtidig giver det et naturligt lys til resten af rummet. Kig efter en form, der passer dig og et lys, der giver mening. Hvidere lys giver ofte en mere moderne ‘feeling’, hvor de mere gule lys gør rummet lidt hyggeligere. Alt sammen op til dig og din smag.

To løsninger i én

Hvis du investerer i spejle med indbygget lys, får du to løsninger i en. Du behøver ikke stresse over lamper, opsætning og spejl, men får det hele i samme tilbud, og som nemt hænges op, der hvor du har brug for det. Og så er de altså heller ikke helt dårlige at tage selfies i.