Sådan holder du den minimalistiske stil

Der er mange, der har fået øjnene op for, hvad den minimalistiske stil kan gøre for et hjem. Derfor vælger flere og flere også at dedikere deres boliger til stilen. Ikke mindst fordi mange mener at kunne få noget særligt ud af det. For mange betyder det nemlig meget at kunne skabe et rolig rum omkring sig. På den måde er der ikke for meget, der distraherer. I stedet er der plads til at nyde hverdagen på den måde, man gerne vil. Men hvordan holder man den minimalistiske stil?

Vælg de rigtige elementer

Selvom det er formålet, at du holder en minimalistisk stil, så betyder det ikke, at dine møbler skal være simple og kedelige. Enkelthed kan sagtens have kant og karakter.

Det handler altså om at finde de rigtige elementer. Her kan mærker som Vipp eller HAY være gode valg. For her forstår man nemlig at skabe interessante design, der samtidig ikke påkræver sig for stor opmærksomhed.

Ved at vælge de rigtige elementer får du altså også en mere interessant og personlig indretning.

Find din egen stil i minimalismen

Minimalisme kan desuden se ud på mange måder. Det betyder ikke nødvendigvis, at alt skal være hvidt og kantet. Tværtimod kan det være en god idé, at du finder din egen stil inden for minimalismen.

Elsker du eksempelvis farver? Så handler det måske mere om at begrænse, hvor mange ting du har omkring dig. Sådan kan minimalisme også være et fortolkningsspørgsmål.

Giv plads til det, der betyder noget

Endelig skal du ikke dyrke minimalisme så rigidt, at der ikke er plads til personlighed. Det handler ikke om at skille dig af med alt det, der ikke lige passer ind. For du skal stadig give plads til de ting, der betyder mest for dig.

Så sørg for at finde ud af, hvad du vil bevare, og arbejd ud fra det.