Sådan dækker du det smukkeste bord

Elsker du at invitere dine venner og familie hjem i dine hyggelige rammer, så er du nok også en af de mange danskere, som holder meget af at dække det smukke bord, som dine allernærmeste samles omkring.

Uanset om du har brug for ny inspiration eller blot er nysgerrig omkring, hvordan andre skaber de bedste rammer for et selskab, så får du her tre gode tips til at dække det smukkeste bord.

Find de smukkeste glas

Første skridt hen mod det fineste bord er selvfølgelig de mange artikler, du dækker dette med. Servicen og glassene er helt centrale, da det er disse, som resten af bordet bygger på – det er med andre ord svært at forestille sig et dækket bord uden disse. Du kan finde de smukke Lyngby glas frem og herefter begynde på at dække resten af bordet til alle dine dejlige gæster.

Dæk et personligt bord med en masse sjæl

Det er i sig selv forholdsvis nemt at dække et smukt bord. Har man ikke selv de største evner inden for dette område, kan man således blot efterligne et af de mange smukke borde, der findes i diverse blade og på hjemmesider.

Men du kan dække et endnu smukkere bord ved at tilføje dette både sjæl og karakter. Måske har dit selskab og dig enkelte elementer, som fremkalder gamle minder? Er dette tilfældet, kan de med stor fordel inkorporeres i den smukke opdækning.

Hav plads til dine gæster

Det er også helt centralt, at du ikke kommer til at overdække bordet. Der skal altid være plads til, at dine gæster rent faktisk kan bruge bordet og se hinanden i øjnene. Her kan der virkelig tales om, at less is more.

Et overdækket bord kan samtidig hurtigt komme til at se rodet ud, og det vil du selvfølgelig rigtig gerne undgå fuldstændigt, da det ikke er særligt smukt.