Pift hjemmet op med disse 3 hyggelige boligprojekter

Trænger du til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Du behøver ikke at bruge en masse penge på at skabe en forandring. I stedet kan du gå i gang med nedenstående hyggelige boligprojekter, der ikke vil koste dig en formue.

Mal en væg

Dette er en klassiker, og det er der en god grund til. Du kan nemlig skabe en markant forandring i et rum ved at male en enkelt væg i en ny farve. Har du en stue, der trænger til nyt liv, er det værd at male den ene væg. Det kan du også sagtens gøre i dit køkken eller i dit soveværelse. Det er helt op til dig.

Mal et møbel

Udover at du kan male en væg, kan du ydermere give dig i kast med at male et møbel. Det kan eksempelvis være, at du har arvet nogle gamle møbler, som du gerne vil gøre en smule pænere. Har du en træ kommode eller et andet møbel, der trænger til en opgradering, kan du give møblet en omgang maling.

Lav en billedvæg

Har du mange billeder eller plakater, som du ikke har noget imod at kigge på hver dag? I så fald kan du gå i gang med at lave en billedvæg. Vil du gerne være sikker på, at du laver en flot billedvæg, så start med at placere rammerne med plakaterne og billederne på gulvet. Her kan du lave en opbygning, som du nemt kan ændre igen og igen indtil, at du er tilfreds med resultatet. Når du er tilfreds, kan du hænge dem op.