Naturlige møbler med lammeskind er et hit i hjemmet!

Det er tid til at skifte møblerne ud i hjemmet og give indretningen nyt liv! Hos NATURES Collection har du mulighed for at dykke ned i et magisk univers af pelsede materialer, som bringer hele familien tættere på naturen. De har nemlig eget snedkeri, som lægger en ære i at skabe smukke møbler med nordisk design og ægte lammeskindsbetræk. Det giver møblerne et stilrent udtryk, der oser af ren natur. Derudover kan du også finde et udvalg af lækre sækkestole og skamler, som kan sætte et naturligt præg på din indretning.

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som arbejder med 100% naturlige materialer. Det indebærer alt fra ægte lammeskind til ultrablød kaninpels og imponerende koskind. I denne artikel kan du få inspiration til, hvordan du kan skabe en livlig, frisk og helt igennem fantastisk indretning med ægte lammeskindsmøbler.

Ægte lammeskind fra New Zealand

Ægte newzealandsk lammeskind er efterhånden blevet et meget populært materiale at dekorere hjemmet med, og det forstår vi godt. Det skyldes, at pelsen er smuk og ultrablød på én og samme tid. Dertil kan pelsen behandles på forskellig vis, så det både findes i kortklippet, krøllet og i langhåret og glatte varianter. Det alle pelstyperne har tilfælles er, at de emmer af ren natur og varme.

En blød sækkestol hele familien kan få glæde af

Har du set NATURES Collections lækre sækkestole? De er lavet af newzealandsk lammeskind, og så kan hele familien få glæde af det skønne møbel. Placér det i stuen og få en ekstra siddeplads, eller lav en hjemmebiograf med flere sækkestole. Så sidder I godt hele aftenen! En pelset ven af huset vil også elske at flyde i en blød og varm sækkestol. Det gode ved vores luksuriøse sækkestole af ægte pels er, at de har et nordisk look og et stilrent design, som tilføjer et smukt og naturligt item til indretningen. Dertil er sækkestolene flytbare, så du kan få glæde af sækkestolen på flere måder efter behov.

Børn elsker helt sikkert også sækkestole. Indret børneværelset med en pelset sækkestol og gør det endnu sjovere og blødere for børnene!

Skamler med ægte lammeskind

Savner du et sted at slå fødderne op på? Så skal du ikke lede længere, for i NATURES Collections kollektion kan du finde et udvalg af lækre og bløde skamler med et betræk af ægte lammeskindspels. Derudover kan skamlen også bruges som en dejlig og lun siddeplads, som kan flyttes rundt efter behov.

Et møbelsæt, der fejer benene væk under dig

Hvis du dykker ned i det naturlige og nordiske univers, kan du ikke overse det imponerende møbelsæt, Emily, med ægte lammeskindspels, der består af en sofa, en stol og dertilhørende fodskammel. Med dette møbelsæt kan du bringe naturen helt ind i hjemmet og nyde de bløde materialer tæt på. Det giver et luksuriøst og stilet look til hjemmet, som emmer af nordisk charme.

Har du hørt om NATURES Collections snedkeri?

Kan du ikke få nok af møbler med ægte lammeskind? Heldigvis har NATURES Collection deres eget snedkeri og et buntmageri, som til daglig arbejder med at polstre møbler med ægte lammeskind. Det gælder både gamle og nye møbler! Det kan være med til at skabe et personligt hjem – med ægte lammeskind.

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan med ægte lammeskind. Naturlige møbler kan være med til at skabe den smukkeste indretning – prøv selv.