Indret en stue, der skiller sig ud

Kunne du godt tænke dig at gøre et eller andet ekstra, så din stue ikke ligner alverdens andre stuer, man træder ind i? Det behøver ikke handle om, at der skal skrigende farver på væggene eller de vildeste lamper i loftet, det kan sagtens bare handle om, at du finder møbler, der måske ikke lige er magen til dem, alle andre har fundet i de store møbelhuse og -forhandlere.

Dit sofabord er en af de ting, du kan gøre helt personlig. For måske du foretrækker det helt klassiske, praktiske sofabord i sæbebehandlet eg, som har en skuffe med plads til fjernbetjeninger og yatzyblokke- Det kan være, træsorten passer til bord og stole ved spisebordet eller at I har hylder til at hænge, som er i eg også, men det kunne også godt tænkes, at du var klar på at tænke ud af boksen og virkelig få arbejdet nye materialer ind i stuen.

Brug marmor i din indretning

Når du hører ordet marmor, er sofaborde formentlig ikke det første, du tænker på, men virkeligheden er den, at der findes alverdens forskellige sofaborde i marmor. Her kan I kigge på både forskellige farvenuancer, former og størrelser, og de ting er naturligvis meget afhængige af konteksten. I en relativt lille stue nytter det ikke noget, hvis sofabordet næsten fylder det halve – så er det bedre at kigge efter et mindre bord, der måske ikke optager så meget plads i synsfeltet.

Marmor kommer i forskellige, naturlige farver, og I kan vælge et lyst bord, der passer ind i den øvrige indretning. Har I lyse eller hvide vægge, kan I enten vælge det, så det passer til, eller I kan gå den helt modsatte retning og vælge et mørkt eller sort bord, så I kan skabe noget kontrast. Det får de enkelte linjer til at stå helt klart ud.