De fineste gaver fra Stences til ham eller hende

Står du og mangler inspiration til en gave? Det kan være, du er inviteret til en fest eller en fødselsdag, hvor der ikke lige er fulgt en ønskeliste med. Den hurtige løsning er blomster eller chokolade, men hvem vil ikke sætte pris på, at der er tænkt lidt ekstra over tingene? Stences Design har rigtig mange forskellige, lækre ting til interiør, der kan pynte i alle hjem. Se mere på https://stences.dk.

Det kan være, du ikke på forhånd har besluttet dig for, hvad du egentlig kigger efter. Så kan du ved at kigge på kategorierne hos Stences forhåbentlig komme lidt tættere på, hvad du tænker kunne give mening. Det gælder, uanset om du kigger til fars eller mors dag, eller om du har et lidt større budget i forbindelse med for eksempel en rund fødselsdag. Det er skønt at vide, at man har leget med former og materialer i forskellige stilarter, og det kan du virkelig her.

Dansk design for alle pengene

Skandinavisk minimalisme og nordisk design er stikord, der går igen og igen, når du bladrer i boligmagasiner eller snakker med indretningseksperter. Men dansk design behøver ikke at være udelukkende minimalistisk. Måske er der kun en enkelt eller to farver inkorporeret i det enkelte stykke design, du står med, uanset om der er tale om et spejl eller en vase, men så er der til gengæld leget med forskellige, eksperimentelle former, der kan skabe lidt kontrast til alle de lige linjer.

Vaser kan være rigtig fine i glas, hvor det transparente udtryk gør, at det i højere grad er det, du putter i vasen, der afgør dens endelige udtryk, end det er selve vasen. Du kan gøre det til et samspil, hvor du køber blomster eller planter, der skal passe til indretningen – og så kan du jo kombinere den simple blomst i gave med vasen.