Brug for nyt liv i entréen?

Entréen er menneskets første møde med dit hjem. Mange steder bliver entréen dog nærmere et afsæt til det virkelige hjem, som for mange først starter inde i stuen eller ude i køkkenet. Men hvorfor har hjemmets førstehåndsindtryk ikke en større værdi? Det er netop her, du sætter tonen an for, hvad man ellers vil kunne opleve i netop dit hjem.

Har du brug for en entré, der afspejler dig og resten af dit hjem, så læs med for små tips, der kan gøre en verden til forskel i din entré.

Den lille detalje

Hvordan ville du beskrive dig selv? Eller hvordan ville dine venner beskrive dig? Hvis imødekommenhed indgår i bunken af adjektiver, så bør din entré afspejle netop det! Sørg for at have godt med knager, så dine gæster føler, at der er masser af plads til diverse jakker og andet, de slæber med sig ind. Mangler du de perfekte knager så se mere her.

Find desuden en sød bænk eller et par taburetter, så dine gæster kan sidde ned, mens de tager skoene af eller på. Du kan også lege med din skohyldes udtryk. Måske du har lyst til at male på en gammel ølkasse og benytte den til sko?

Entréen som et pusterum

Din entré må meget gerne have flere funktioner. Det kan være, at her både skal være plads til mennesker og kæledyr. Sjældent har entréen særligt mange kvadratmeter at folde sig ud på, så derfor kan du overveje at gøre brug af hylder med diverse funktioner. Der kan være plads til tasker på en hylde, vanter og huer på en anden – og har I en hund, der elsker sko, er det en god idé at placere skohylden oppe i vejret eller komme skoene i en lukket kasse.

Sådan kan du på simpel vis få en entré, der afspejler dit hjem!